Museoak.bizkaia.eus helbideak cookie-ak erabiltzen ditu, bereak zein hirugarrenenak, zerbitzua hobetu eta nabigazio ohiturei buruzko informazio estatistikoa lortzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu haien erabilera onartzen duzula ondorioztatuko dugu. Informazio gehiago nahi izanez gero Cookie-en atala kontsulta ezazu.

 

LA COCINA VASCA

Irudia

Erakusketa

Txakolingunea

2020/03/27 - 2020/04/30

Erakusketa

LA COCINA VASCA LIBURUKO ERREZETA

Txakolina, beti oso kritika ona izan ez duen arren, gogoan izan da gure gastronomian. Horren adierazgarri da Ana María Caleraren La cocina vasca liburuan (1971n argitaratuta) errezeta hau. Gaur egun zoritxarrez bisigua ez da arrain merkea baina gure etxekoandreek egingo luketenez, beste arrain batzuk erabiliko lituzke errezeta hau egiteko.

Egutegia

Egutegia
Abuztua 2020
Al Ar Az Og Or Lr Ig
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
<< Uzt. Ira. >>

Aldundiaren Logoa